![]() ![]() Stekta äpplen i ugn![]() Ett gott och enkelt sätt att ordna efterrätten. Lätt att variera och inte minst vacker på fatet! Du behöverReceptet är för 4 personer.
variera fyllningen med
Gör så här:Smörj en ugnsfast form, lagom så att äpplena ryms precis. Skölj äpplena och skär bort kärnhusen. Blanda smör, socker och kanel och rör slätt. Ställ äpplena i formen och fyll hålen efter kärnhusen med smörblandningen. Ringla sirap över äpplena och stek dem i ugnen i 225 grader tills de blivit mjuka och fått färg. Servera varma med vaniljglass, vaniljsås eller vispgrädde. ![]() ![]() 13 oktober 2012
kan man byta ut smöret mot olivolja? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 januari 2010
riktigt smarrit. tummen upp (Y) D: ty for sharing ;) ![]() ![]() ![]() 23 januari 2010
Min barndom! - och då var såsen gjord av stång och grädde såklart - gott! ![]() ![]() ![]() 23 januari 2010
Skala äpplena o packa dem tätt i formen! ![]() ![]() ![]() 29 september 2012
Bättre med skal kvar, äpplen har en egenhet att spricka annars ![]() ![]() 9 september 2014
Dom ska SKALAS . ![]() ![]() ![]() 28 augusti 2010
Med eller utan skal på äpplerna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 september 2010
connie med kokosflingor på och inoljad i sirap mumsfillibaba ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Byt ut sirap mot Honung