SquashpuddingLäcker och lättlagad pudding till efterrätt eller lättare lunch-eller kvällsmål! Servera gärna med färsk frukt och vispad grädde eller glass. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Smörj en ugnsfast form, cirka 24X30 centimeter. Värm ugnen till 200 grader. Skölj och skär squashen i bitar. Koka den i 10 minuter i saltat vatten, känn med sticka om den är mjuk. Vispa samman mjölk eller grädde med socker, mjöl och ägg. Mixa squashen till en nästan helt slätt mos. Blanda samman med ägg och mjölblandningen och häll i den smorda formen. Grädda i 45-50 minuter i 200 grader. Låt puddingen svalna några minuter och servera varm. Om man vill ha mandel i puddingen finriver man dem och blandar ner tillsammans med squashen. Räkna med en något kortare gräddningstid med mandel i puddingen. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Grön bufféGrön buffé till Kristi himmelfärdsdagLånghelg eller bara en ledig dag? Ta chansen att bjuda på enkel vårbuffé med smakrika och överraskande primörer, varför inte ogräspaj med kirskål! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatetInget fik med självaktning saknar morotskaka! Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster. PajreceptFetaostpajVissa smaker passar helt enkelt kusligt bra ihop. Har de en gång ätit fetaost tillsammans med oliver så förstår du det. Lägg till smaken av varm tomat och krydda försiktigt med rosmarin och några tag med pepparkvarnen... Nu finns ett nyskapat recept på fetaostpaj för alla pajälskare! Servera med sallad, balsamvinäger och nybakat bröd. Helt enkelt och bara godast! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|