![]() ![]() ÄnglamatEn gammaldags efterrätt som ätits av många äldre. Väldigt lättlagad... Klart värd att prova! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Krossa småkakorna/skorporna grovt. Vispa grädden och rör i sylten och kaksmulorna. Blanda om och lägg upp i en stor glasskål. ![]() ![]() 23 februari 2012
det är super gott och jag vill påpeka att unga också gillar änglamat ;) ![]() ![]() ![]() 17 juni 2011
Det här åt jag som liten. Jag är 64 år och ser att det är just dettta recept som jag kom ihåg. Jag ska göra gammaldags mat till min väninna och detta blir efterätten. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 december 2010
Detta är fatastiskt gott. Jag & övriga familjen har ätit detta varje jul & nyårsafton efter doppet så länge jag kan minnas. Vi tror att denna rätt är något som min mormor hade med sig från Halland mitten på 20 talet. ![]() ![]() ![]() 10 december 2009
jätte got att jora med jordgubs sylt jag provade att frysa änglamaten dett blev super gott prova du med. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
lätt och snabb mat. GOTT :)