Hemgjord chokladsås, mjölkfriMed en hemgjord chokladsås blir en enkel efterrätt rena festen. Servera varm chokladsås till fruktsallad, konserverad frukt eller vaniljglass! Det här är en mjölkfri variant med kraftigare chokladsmak. Du behöver
Gör så här:Vispa samman alla ingredienserna utom vaniljen i en kastrull. Sjud såsen och vispa i den tills den börjar tjockna. Ta av från värmen, vispa i vaniljen och slå upp i förvärmd skål. Svar av Benjamin (kock)
2 januari 2019
20-30 minuter. Om den inte tjocknar så är temperaturen på plattan för låg. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Kyckling till helgenSmakfylld kycklingFira helgen med kyckling i ugn! Prova filéer fyllda med kryddig salsiccia. JulbrödHembakat bröd till julDet är dags att kavla upp ärmarna och starta årets julbak! Vörtbröd med mustig smak av pomerans och kryddnejlikor smakar utmärkt tillsammans med julens goda ostar. GlutenfrittGlutenfritt helt enkeltFärdig glutenfri mjölmix behöver inte vara lösningen! Till brunchen smakar scones bäst, rykande heta. Vissa rätter är naturligt glutenfria, som risotto med smak av saffran. En krispig pizzabotten gjord på polenta räddar fredagsmyset och till efterrätt serveras förstås en tunn skiva lyxig chokladkaka tillsammans med grädde och färska bär... Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Hur lång tid tar det tills den börjar tjockna...?