Hemgjord chokladsås, mjölkfriMed en hemgjord chokladsås blir en enkel efterrätt rena festen. Servera varm chokladsås till fruktsallad, konserverad frukt eller vaniljglass! Det här är en mjölkfri variant med kraftigare chokladsmak. Du behöver
Gör så här:Vispa samman alla ingredienserna utom vaniljen i en kastrull. Sjud såsen och vispa i den tills den börjar tjockna. Ta av från värmen, vispa i vaniljen och slå upp i förvärmd skål. Svar av Benjamin (kock)
2 januari 2019
20-30 minuter. Om den inte tjocknar så är temperaturen på plattan för låg. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Fika på trappanSolig fika på trappanAllas favorit tigerkakan är enkel att baka och passar perfekt med en kopp kaffe på trappan. Mors dagKlassiska kakor till Mors dagPå söndag, i slutet av blommande maj firar vi Mors dag med klassiska bakverk som chokladsmakande drömrulltårta, fylld med härlig smörkräm. Snabba mat-pannkakorPannkaksfest med franska galetter!
Pannkakor är vardagsmat för många av oss. Lättlagat, snabbt och barnvänligt. Och för en del ett klassiskt måste efter ärtsoppan på torsdagarna. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Hur lång tid tar det tills den börjar tjockna...?